Și beat, și fără permis! Așa conducea un tânăr pe străzile din Argeș

de | 03.10.2022 22:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Și beat, și fără permis! Așa conducea un tânăr pe străzile din Argeș, duminică, 2 octombrie. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Berevoiești, se afla la volanul unei mașini pe DN 7C, în Tigveni, atunci când a fost depistat de polițiștii Secţiei Poliţie Rurală Schitu Golești.

Fiind supus unui control de rutină și verificat cu aparatul etilotest, oamenii legii au aflat despre bărbat că era beat și nici nu deținea permis de conducere.

În urma testării, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doliu în Mioveni! Un cunoscut profesor a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș