(Video) Simfonia Lalelor, în siguranță! Recomandări făcute de polițiștii argeșeni

de | 19.04.2024 12:58 | Județean, Administrație

Simfonia Lalelor, în siguranță!”, este mesajul transmis de polițiștii argeșeni

A început ,,Simfonia Lalelelor”, sărbătoarea de marcă a municipiului Pitești care reunește, pe lângă mii de vizitatori și pasionați de flori, și pe reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, care vor acționa în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În aceste zile polițiștii vor acționa pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului și a celor contra normelor de conviețuire socială, dar pentru îndrumarea și controlul traficului rutier.

Deoarece principalele artere rutiere din județ, dar mai ales din municipiul Pitești, vor fi aglomerate, polițiștii recomandă participanților la trafic să manifeste o conduită preventivă și să respecte indicațiile polițiștilor.

IPJ Argeș mai transmite că se vor desfășura zilele acestea inclusiv acțiuni preventiv-educative, în special pentru conștientizarea pericolului reprezentat de consumul de substanțe cu efect psihoactiv. Acestea vor fi efectuate de către polițiștii de la prevenire, polițiștii rutieri, dar și de jandarmi și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog.

Participanții la eveniment sunt rugați să contribuie la siguranța lor și să se bucure de tot ceea ce această sărbătoare are de oferit, respectând următoarele recomandări:

  • În zonele aglomerate, manifestaţi atenţie deosebită asupra banilor sau a altor obiecte personale; nu lăsați geanta, borseta sau portofelul nesupravegheate;
  • Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei, în sacoşă sau la vedere;
  • Nu lăsaţi în autovehicul, la vedere, aparatură electronică (sisteme GPS sau detectoare radar, laptop-uri, tablete), genţi cu bunuri de valoare sau documente importante;
  • Nu lăsați copiii nesupravegheați!
  • Nu ezitaţi să sesizați polițiștii atunci când sunteţi martorul unei infracţiuni!

Vă dorim să vă bucurați în liniște de sărbătoarea de suflet a Piteștiului, Simfonia Lalelelor, ediția 47!”, transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) ,,Nebunie” în centrul Piteștiului! A început ,,Simfonia Lalelelor” 2024

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș