Simona Bucura-Oprescu: ”Am discutat cu comisarul Nicolas Schmit despre reformele din domeniul social și de muncă”

de | 27.11.2023 11:20 | Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a participat la Bruxelles la Reuniunea PES a miniștrilor pentru muncă și probleme sociale. Ministrul Muncii a discutat cu comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, despre reformele din domeniul social și de muncă care sunt derulate în prezent în Romnia.

”Bună dimineața de la Bruxelles!

Am finalizat Reuniunea PES a miniștrilor pentru muncă și probleme sociale care s-a desfășurat azi la Bruxelles.

În centrul dezbaterilor prezidate de către Nicolas Schmit, comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, s-au aflat teme importante precum Directiva europeană privind îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru lucrul pe platforme, dialogul social european, cadrul de guvernanță economică, telemunca și dreptul la deconectare.

Cu acest prilej am discutat cu comisarul Nicolas Schmit despre reformele din domeniul social și de muncă pe care le derulăm în prezent în țara noastră.

România susține și va implementa în continuare măsuri concrete de îmbunătățire a condițiilor de muncă și cooperează constant în această direcție cu partenerii sociali”, a transmis Simona Bucura-Oprescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ovidiu Puiu: Energia e motorul dezvoltării! Să fim vigilenți și să apărăm interesele românilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole