Simona Bucura-Oprescu: ”Mândrii moți pun încă mare preț pe tradiții și meșteșuguri populare”

de | 28.10.2023 10:59 | Național, Politic

Ministrul Muncii Simoan Bucura-Oprescu a fost prezentă la un eveniment de sărbătoare în comuna Crișcior din Hunedoara. Ministrul Muncii s-a arătat impresionată de faptul că locuitorii din această comunitate pun mare preț pe tradiții și meșteșuguri populare.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

”M-am bucurat să fiu alături de locuitorii și de administrația locală din comuna Crișcior din Hunedoara în momente speciale pentru întreaga comunitate!

Crișcior, o localitate învecinată Bradului, cu o tradiție de peste trei secole în exploatarea resurselor de aur și argint, se poate mândri acum cu un nou centru civic și un nou sediu administrativ.

Aici, în Țara Zarandului, mândrii moți pun încă mare preț pe tradiții și meșteșuguri populare și le transmit mai departe noilor generații care primesc, astfel, rădăcini și aripi!

Mulțumesc pentru invitație colegilor mei Natalia Intotero – ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Nistor Laurențiu – Președintele Consiliului Județean Hunedoara, deputatului Ilie Toma.

Felicitări inimosului primar Ovidiu Furdui pentru buna gospodărire a comunei Crișcior!”, a transmis ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primul ministru care intră în mina Vulcani după 1990. ”Minerii sunt muncitori și luptători și au tot sprijinul meu”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole