Simona Bucura-Oprescu: ”A fi parlamentar al României este o mare responsabilitate și onoare!”

de | 14.07.2023 10:34 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura-Oprescu, a publicat pe pagina de socializare un scurt raport al activității de deputat și de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților. Vă reamintim că, potrivit informațiilor apărute în presa central, Simona Bucura – Oprescu este vehiculată informal ca potențială opțiune a PSD pentru a prelua Ministerul Muncii.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu.

Astfel, potrivit raportului publicat, Simona Bucura-Oprescu a avut 71 de propuneri legislative inițiate, din care 21 promulgate legi; 8 întrebări și interpelări adresate Guvernului; 72 de luări de cuvânt în 50 de ședințe; 6 moțiuni semnate și 3464 de voturi în ședințele Camerei Deputaților. În calitate de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților: 205 rapoarte legislative finalizate; 513 avize legislative finalizate; 128 scrisori și memorii soluționate.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu. Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu.

”A fi parlamentar al României este o mare responsabilitate și onoare!

În niciun alt domeniu nu poți să faci bine la atât de multe persoane printr-un amendament, printr-o lege, printr-o interpelare, prin implicare.

Nu există satisfacție mai mare decât aceea că ai făcut ceva pentru oameni!

Fiindcă nu demult am încheiat sesiunea parlamentară, postez aici un scurt raport al activității mele în calitate de deputat și de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților”, a scris Simona Bucura – Oprescu pe pagina de Facebook.

Alături de acest mesaj deputata postat și câteva poze.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu. Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura-Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Marian Neacșu, interimar la Ministerul Muncii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole