Sinaia: Au mâncat la fast-food și au ajuns de urgență la spital!

de | 09.08.2023 10:50 | Știri, Eveniment, Național

A fost alertă ieri după-amiază în Sinaia, după ce mai mulți copii au acuzat stări de rău.

Nouă copii şi însoţitoarea lor, care se aflau în tabără de stat la Sinaia, au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară chiar din prima zi a excursiei.

Aceștia erau cazați la o unitate din stațiune și se pare că au început să se simtă rău după ce au consumat alimente de la un restaurant de tip fast-food.

Prezentând simptome de toxiinfecție alimentară ( grețuri, vărsături, amețeli), ei au cerut imediat ajutorul prin apel la 112.

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, dar şi ale Ambulanţei cu două autospeciale pentru victime multiple.

În urma evaluării medicale, medicii au decis să fie transportați la CPU Sinaia, pentru investigații suplimentare.

 Au fost aduşi nouă copii şi un însoţitor adult, aceştia prezentând simptome vărsături şi scaune diareice, ridicându-se suspiciunea unei toxiinfecţii alimentare.”, a declarat Mariana Miu, manager Spitalul Orășenesc Sinaia pentru observatornews.ro

Există suspiciunea că mâncarea pe care au ingerat-o a fost alterată.

Potrivit sursei citate, din cei nouă copii care au ajuns la urgenţă, au rămas internaţi doar şapte. Medicii au decis că ceilalţi doi copii pot lua tratament la domiciliu. La fel va face şi însoţitoarea lor, care a refuzat internarea.

Foto descopera.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tren CFR Călători a rămas fără ușă la vagon, în mers. Oamenii au fost păziți de șeful de tren

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sinaia

Ultimele articole