Fă-ți singur norocul! Iată ce culoare aduce succesul în 2024

de | 31.12.2023 22:14 | Național, Lifestyle

Suntem în ultimele ore ale anului 2023. Am tras linie, ne-am încheiat socotelile cu 2023 și ne uităm cu încredere într-un 2024 în care ne-am pus multe speranțe. Și pentru a atrage norocul de partea ta poți încerca și câteva trucuri simple. Trucuri care îți pot schimba dispoziția, iar unul dintre ele pleacă chiar de la culoarea pe care o alegem când ne îmbrăcăm. Iar specialiștii au desemnat culoarea anului 2024.

Dacă anul 2023 specialiștii au ales o culoare vibrantă și puternică – Viva magenta, în 2024 lucrurile se schimbă total. De multă vreme, fiecărui an îi este atribuită o anumită culoare. Astfel, potrivit celor de la fanatik.ro, care citează pe cei de la Pantone care au publicat în mediul online anunțul cu privire la culoarea anului 2024 care este ”Peach Fuzz” sau ”portocaliu piersică”. Totodată, potrivit specialiștilor, această culoare inspiră generozitate și reprezintă ideea de comunitate și reconectare cu sinele. Potrivit celor de la digi24.ro, Institutul Pantone a explicat că această culoare ”Peach Fuzz” pune ”accentul pe importanţa sănătăţii şi a bunăstării pentru minte, trup şi suflet”.

Peach Fuzz este o nuanță sinceră de piersică

”Subtil senzual, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță sinceră de piersică aducând un sentiment de tandrețe și comunicând un mesaj de grijă și împărtășire, comunitate și colaborare.

Foarte sugestiv de bun gust, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este un cadou pentru simțuri, creând o relație simbiotică între simțul gustului, vedere, atingere și parfum”, mai scriu cei de la Pantone pe pagina de Facebook.

De asemenea, să nu uităm că culorile pe care mulți oameni le poartă pentru a atrage norocul și prosperitatea sunt roșul și albul, iar cei care își doresc să aibă noroc la bani în 2024 trebuie să poarte nuanțe de auriu. De cealaltă pate, cei care își doresc ca în 2024 să aibă parte de liniște în familie și energie pe toate planurile, sunt îndemnați să opteze pentru verde, iar cei care vor să fie mai încrezători și optimiști pot să îmbrace la trecerea dintre ani culoarea portocaliu.

Sursă foto: screenshot și pantone.com.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Piața Primăriei Pitești! Revelion 2024 cu DJ Project, Viorica și Ioniță de la Clejani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: culoare