Situația drmurilor din țară! Unde se circulă cu dificultate din cauza vremii

de | 26.02.2023 08:59 | Știri, Lifestyle, Național

Vremea capricioasă le poate da șoferilor bătăi de cap.

Centrul INFOTRAFIC anunță că în județele Harghita (DN 15C, localitatea Lacul Roșu) și Hunedoara se circulă în condiții de iarnă dar se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Totodată, din cauza precipitațiilor sub formă de ploaie și lapoviță se circulă greu pe mai multe drumuri din județele: Argeș, Gorj, Prahova, Sibiu, Timiș, Iași și Vaslui. Mare. În aceste județe carosabilul este umed.

Pe A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, circulația se desfășoară fără probleme deoarece carosabilul este doar parțial umed, potrivit INFOTRAFIC.

Aceștia mai precizează faptul că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită în această dimineață.

drum inzapezit circula

Polițiștii transmit șoferilor următoarele:

  • în cazul în care  partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă
  • nu bruscați comenzile autovehiculelor
  • folosiți frâna de motor pentru încetinire
  • nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate
  • permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC