SLAVA HOME – o lume a mobilierului de calitate într-un singur loc

de | 01.03.2023 11:45 | Județean, Anunțuri, Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Amenajarea unei case, oricât de mică sau mare ar fi, implică multe căutări pentru a găsi mobilierul care să corespundă atât estetic, cât și în ceea ce privește bugetul. Un mall de mobilier, unde găsești tot ceea ce ai nevoie – de la pantofarul de pe hol, până la patul matrimonial – îți poate simplifica foarte mult viața. Slava Home presupune un asemenea concept, care reunește sub aceeași cupolă colecții de mobilier pe toate gusturile și bugetele, punând accent pe calitate.

 

Slava Home

 

Slava vine și cu experiența celor aproape trei decenii de activitate pe piața de profil din România, ceea ce este clar un reper privind stabilitatea acestui brand. Acest business de familie, fondat de Aurelia și Veaceslav Pînzari, și-a deschis porțile în anul 1993, îndrăznind să intre pe un segment destul de concurențial la acea vreme, având în vedere că Piteștiul avea fabricile proprii de mobilă și alte magazine mici și mari. Cu toate acestea, a reușit să răzbată și să devină un etalon în acest domeniu, fiind prima companie care a adus piese de mobilier din import, din țări precum Polonia, China și Malaezia, venind cu ceva complet nou. Inovația este și secretul centrului comercial de mobilă Slava, care s-a reinventat periodic, adaptându-se trendurilor și păstrând două elemente importante: calitatea și seriozitatea.

 

Slava Home

 

Sub brandul Slava Home regăsim colecții de mobilier de la parteneri valoroși din țară și din afară, precum BELLONA, BRW Polonia, LEMET, ARDUDANA , MOBEX , Mobila DALIN și MEBLOEXPO.

 

Slava Home

 

Colecțiile de mobilier pot fi vizionate și testate în show-roomul de 4.500 de mp, situat în Pitești, pe strada Câmpulung, nr. 1D. Aici puteți primi sfaturi utile și veți fi îndrumați în alegerea pieselor în conformitate cu spațiul camerelor pe care doriți să le mobilați. Există o mare varietate de materiale și stiluri, așa că sigur o să găsiți ceea ce căutați pentru a vă înfrumuseța casa sau biroul, în deplină armonie cu preferințele și personalitatea dumneavoastră.

Slava Home oferă și servicii de transport și montaj pentru produsele achiziționate din show-room, răspunzând astfel tuturor cerințelor clienților.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slava