anchetaonline.ro

Slava Home – o sală de evenimente, într-un concept inedit

de | 30.11.2022 21:00 | Știri, Județean, Lifestyle

  • Un ambițios proiect de business, sub umbrela Slava

 

Slava este unul dintre businessurile apărute de la începutul anilor ’90, care a devenit un brand local. Este o afacere pusă pe picioare și dezvoltată de familia Pînzari. Cei care i-au pus piatra de temelie au fost soții Veaceslav și Aurelia Pînzari, însă în 2010, doamna și-a pierdut soțul, iar după câțiva ani în care a fost singură la cârma afacerii, i s-au alăturat în această activitate și copiii săi, care au crescut alături de Slava. Despre cum a luat ființă compania Slava, ne-a vorbit Aurelia Pînzari, iar despre proiectele de viitor am stat de vorbă cu Artur Pînzari.

 

Aurelia Pînzari 

Când s-a auzit prima de Slava și ce semnifică acest nume pentru dumneavoastră?

În 1993, cu 29 de ani în urmă, când am venit de la Chișinău și ne-am stabilit la Pitești. Slava este numele mic al soțului meu.

 

De ce ați ales să comercializați mobilă și nu v-ați orientat către alt domeniu, mai ales că probabil erau destule magazine cu acest profil în zonă, în condițiile în care Piteștiul era renumit pentru producția de mobilier?

Da, mai precis -16 magazine mici și mari. În primul rând, și eu și soțul meu am absolvit Universitatea de Stat din Chișinău, era specialitatea noastră, în care deja aveam o experiență. În al doilea rând, felul nostru de a fi este un pic diferit. Dintotdeauna am dorit să facem lucruri  total diferite față de alții. Am fost primii care am adus mobilă din Polonia, China, Malaezia și alte țări. Primim mai multă bucurie când dăruim, decât atunci când cineva ne dăruiește. O mobilă nouă nu doar că transformă căminul, dar schimbă și atmosfera în familie.

 

Slava

 

Ați avut perioade de succes și perioade mai grele. Ce v-a ajutat să treceți peste ele?

În perioada cea mai grea, după moartea soțului, cel mai mult m-a ajutat reputația noastră, încrederea furnizorilor în noi, sprijinul colectivului și, nu în ultimul rând,  experiența și marea dorință de a duce afacerea mai departe.

 

Când un om își atinge scopurile, când este împlinit, simte nevoia să se retragă. În cazul dumneavoastră, care sunt planurile?

Categoric! Există un punct când vrei să o lași mai moale, să dai frâiele din mână, întrebarea cea mare este dacă ai cui. Eu sunt o norocoasă și acum  pot să stau lângă, să nu mai fiu locomotiva.

 

Slava

 

Artur Pînzari 

„Este vorba de o construcție nouă, care se va alătura Complexului Slava Home”

 

Artur, diferă Slava Home de astăzi față de Slava din 2015?

 Da! Ca aspect al locației, suntem în continuă modernizare. În ceea ce privește conceptul afacerii, astăzi Slava nu mai aduce mobilă din China. În incinta Complexului găsești cele mai de  top fabrici de mobilă din România și Europa: Bellona, Mobila Dalin, Black Red White, Lems, Mobex, Ardudana. Avem o ofertă de mobilă variată și competitivă.

 

Toți comercianții spun la fel, nu prea poți verifica, dacă este adevărat, mă refer la ofertă.

Nu, acum se poate foarte ușor verifica, este suficient să intri  pe www.mobilaslava.ro sau pe paginile de facebook: Mobila Stil by Slava Home sau Slava Home și te convingi.

 

Artur, de ce unii reușesc într-un business și alții eșuează? Ce le lipsește?

Sunt câteva repere: să fii cu trei pași înaintea celorlalți ca viziune, să fii diferit, să ai cunoștințe de specialitate, să fii corect, să faci lucrurile din pasiune nu numai pentru bani, să înțelegi că pentru a reuși ai nevoie de o echipă.

 

Slava

 

Se spune că bărbații în viață își doresc să lase o amprentă. Îți mai dorești ceva, ai visuri și, cel mai important, crezi că se mai pot realiza în condițiile actuale?

Da, un nou proiect este deja în prag de deschidere. Este vorba de o construcție nouă, care se va alătura Complexului Slava Home, o sală de evenimente: Aria Grace. Un concept total inedit pentru Pitești, care se va deschide în curând.

 

Slava

 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slava