Un cântăreț renumit a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit

de | 30.11.2022 21:16 | Știri, După subiect, Eveniment

Tragedie pe scena muzicală! Un cântăreț renumit a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit. Este vorba despre americanul Jake Flint, cântăreț de muzică contry, care a decedat în somn.

Artistul, în vârstă de 37 de ani, tocmai făcuse nunta cu logodnica lui, iar pe data de 2 decembrie trebuia să revină într-un turneu.

Ar fi trebuit să ne uităm la fotografiile de nuntă, dar în schimb trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul. Oamenii nu ar trebui să simtă atât de multă durere. Inima mea e bucăți. Nu pot suporta mult mai mult. Am nevoie de el aici”, a scris Brenda, soția artistului, pe Facebook.

Cauza decesului este încă necunoscută, rămânând ca necropsia să stabilească în ce condiții s-a produs decesul.

jake flint - Un cântăreț renumit a murit la câteva ore după ce s-a căsătorit

Jake Flint s-a făcut remarcat cu hituri ca „What’s your name?” sau „Long Road Back Home”. Artistul a ajuns să îndrăgească muzica, după ce tatăl său, diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, și-a rugat un prieten să îl învețe pe Jake să cânte la chitară, deoarece el nu putea să îi acorde atenția cuvenită fiului său.

Foto Spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Caz incredibil! Tânăr împușcat mortal de propriul câine la o partidă de vânătoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole