anchetaonline.ro

Caz incredibil! Tânăr împușcat mortal de propriul câine la o partidă de vânătoare

de | 29.11.2022 23:30 | Știri, După subiect, Eveniment

Un caz incredibil a avut loc, în urmă cu câteva zile, la o partidă de vânătoare, în provincia Samsun din Turcia.

Un bărbat de 32 de ani a fost împușcat mortal de propriul câine, care se afla cu el. Inițial, polițiștii au arestat pe unul dintre prietenii de vânătoare al lui Ozgur Gevrekoğlu, bărbatul ucis.

Ulterior, cercetările au arătat faptul că omul a fost împușcat de câine, în timp ce încărca echipamentul de vânătoare în portbagajul mașinii sale. În acele momente, patrupedul ar fi sărit în spatele unui prieten și a călcat accidental pe trăgaciul armei.

Bărbatul ar fi devenit tată în urmă cu doar două săptămâni. El a murit din cauza leziunii produse de glonț în stomac, înainte ca salvatorii să sosească la locul tragediei.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A făcut scandal la restaurantul unde i-a fost refuzată angajarea și a înjunghiat un client

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: