anchetaonline.ro

A făcut scandal la restaurantul unde i-a fost refuzată angajarea și a înjunghiat un client

de | 29.11.2022 20:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Incident tragic în fața unui restaurant, acolo unde un tânăr de 23 de ani a venit pus pe scandal, deoarece patronii localului au refuzat să îl angajeze.

Evenimentul a avut loc la restaurantul Bucovina din Suceava, iar agresorul, care avea un cuțit asupra lui, a ajuns să înjunghie un client. Acesta din urmă a intervenit pentru a aplana conflictul.

Bărbatul de 23 de ani a ajuns, astăzi, puțin după ora prânzului, la restaurantul cu pricina și a început să se certe cu patronii, care nu au vrut să îl angajeze în perioada aprilie-mai 2022, potrivit Observatornews.ro.

Un client care se afla în restaurant și servea prânzul, a încercat să îl calmeze pe tânărul supărat, reușind să îl scoată în fața localului. Însă, acolo, agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Din primele cercetări, se pare că viața i-a fost pusă în pericol victimei, în urma rănilor suferite.

Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei”, au transmis polițiștii din Suceava.

Acum, bărbatul de 23 de ani se află în custodia polițiștilor, fiind la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

Oamenii legii au deschis dosar penal.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Câmpulung! Victimă, un motociclist de 17 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: