anchetaonline.ro

Argeșul are încă un chestor de poliție! Șeful IPJ, Marian Badea, a fost avansat

de | 29.11.2022 19:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

Argeșul are încă un chestor de poliție, după ce șeful Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, Marian Badea a fost avansa la acest grad.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete, marți, 29 noiembrie. Printre acestea se află și decretul privind acordarea gradului de chestor de poliție șefului IPJ Argeș.

Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Badea Marian din Ministerul Afacerilor Interne.

În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, și ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului afacerilor interne, Președintele României decretează: Domnului comisar-șef de poliție Badea Dumitru Marian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție”, se arată în decretul oficial.

Amintim că au fost făcute avansări, înainte de termen, și în cadrul Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Argeș și Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Argeș, patru subofițeri fiind avansați în funcție.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avansări la Permise și Înmatriculări Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: