Avansări la Permise și Înmatriculări Argeș

de | 29.11.2022 17:45 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

Bucurie cu ocazia Zilei Naționale a României printre angajații Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Argeș și Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Argeș!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a anunțat că au fost făcute avansări, înainte de termen, în cadrul instituției, cu prilejul zilei de 1 Decembrie.

Astfel, au fost avansați patru subofițeri.

Este vorba despre Mariana Florentina Dima, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, Ștefania Beatrice Zanfir, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte, Bogdan Andrei Oancea, Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Argeș. Aceștia au fost avansați de la agent la agent principal.

De asemenea, Silviu Mihai Pisică, de la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Argeș, a crescut în funcție, de la agent șef adjunct la agent șef.

Îi felicit pentru activitate și le urez tuturor mult succes în carieră!”, transmite prefectul Radu Perianu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș – 33 de jandarmi au avansat în grad cu prilejul Zilei de 1 Decembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole