Schimbare importantă la Facebook!

de | 30.11.2022 23:02 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Facebook face o schimbare importantă în ceea ce privește publicarea datelor pe platformă. Mai exact, datele personale ale utilizatorilor vor fi eliminate și nu vor mai putea fi publicate, în urma introducerii acestei noi măsuri.

Meta a anunțat că vor dispărea mai multe categorii de informații, precum adresele utilizatorilor, orientările religioase și opiniile politice. Totodată, nu va mai exista câmpul „Interesat de”, utilizat pentru a dezvălui orientarea sexuală a unui utilizator.

Schimbările vor fi făcute începând cu data de 1 decembrie.

Deși aceste măsuri nu au fost explicate de Meta, cel mai probabil au legătură cu schimbarea politicii companiei în privința intimității.

Totodată, schimbările au în vedere protejarea intimității oamenilor, în acest sens fiind redusă cantitatea de informații personale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Care a fost cea mai folosită parolă din lume în 2022

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: