anchetaonline.ro

Slobozia: Deși avea ordin de protecție, și-a luat sora la bătaie! Bărbatul a fost arestat

de | 28.05.2023 15:44 | Știri, Eveniment, Județean

Informații noi

Bărbatul de 49 de ani, din Slobozia, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești în fața instanței, iar Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Știre inițială

În cursul zilei de ieri, 25 Mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la un conflict ce a avut loc pe raza comunei Slobozia.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu s-a stabilit că, în jurul orei 15:30, o femeie a fost bătută chiar de fratele său, un bărbat de 49 de ani, din Slobozia.

Deși era emis  un ordin de protecție pe numele său, conform căruia avea obligația de a nu se apropia la mai puțin de 30 de metri de sora sa, el ar fi distrus geamul de la o ușă de acces în locuința acesteia și ar fi lovit-o.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a ordinului de protecție, violență în familie și distrugere.

După administrarea probatoriului, ieri seară, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copiii de la Grădinița „Pui de Lei” din Pitești au luat parte la activitățile preventive desfășurate de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slobozia