Smiley și Gina Pistol, cununați de fiul fostului director de la Arpechim Pitești, George Manole

de | 28.05.2023 11:29 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

Piteșteanul Smiley şi vedeta de televiziune Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, la Palatul Snagov din Bucureşti.

Evenimentul luxos a avut loc într-un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, fiind cadrul perfect pentru povestea de dragoste a celor doi miri.

După cununia civilă și cea religioasă, de la Palatul Snagov, îndrăgostiții au plecat apoi spre locul unde erau așteptați invitații pentru a sărbători împreună fericitul eveniment, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov, loc inaugurat cu ocazia evenimentului lor potrivit clik.ro

Gina Pistol a ales să poarte la cununia civilă o rochie lungă, albă, vaporoasă și a avut un buchet de floarea miresei, iar Smiley s-a îmbrăcat într-un costum lejer, de culoare bej și o cămașă albă.

Iar, pentru rolul de părinți spirituali, mirii au ales din rândul prietenilor de suflet. George și Maria Manole, cei care le-au botezat fiica, sunt nașii lor de cununie.

Maria Manole, fostă Apostol, este fosta iubită a lui Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV,  iar George Manole este fiul fostului director de la Arpechim Pitești.

Nașii sunt George și Maria Manole. Sunt prieteni cu noi de mult timp. Au fost alături de noi de când suntem împreună și în momente grele și în momente frumoase. Am decis că sunt nașii cei mai potriviți pentru noi”, a declarat Smiley.

Cei doi miri au stat de vorbă și cu jurnaliștii adunați la intrarea în sala de evenimente improvizată în sera din Snagov, dezvăluindu-le amănunte emoționante.

Copleșită de emoții, mireasa a plâns în cadrul cununiei religioase.

La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă, da”, a spus Gina.

La eveniment au luat parte aproape 300 de persoane, care s-au distrat alături de cei doi.

Proaspăt căsătorit mă simt la fel ca înainte să fiu proaspăt căsătorit. Și abia aștept să petrecem, împreună cu toată lumea pe care am invitat-o. Dacă vin toți, suntem cam 300. Am fost emoționat toată ziua și sunt în continuare. Sunt bucuros că avem alături familiile, prietenii.”, a declarat Smiley

Nu doar mirii au fost în centrul atenției la Snagov, ci și fetița lor, Josephine, care a oferit invitaților un adevărat spectacol.

În urma căsătoriei, Gina Pistol a ales să-și păstreze și numele de fată, iar luna de miere o vor petrece în sudul Franței, unde vor pleca peste o săptămână.

sursă foto Facebook Smiley

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Rapsodia Păstorească de la Corbi a început

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Manole | Gina Pistol | Smiley