Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de drenor

de | 25.04.2024 11:50 | Anunțuri, Pitești

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de drenor la Secţia Staţia de Epurare Piteşti.

Atribuţiile de bază ale postului de drenor constau în executarea lucrărilor de exploatare, întreţinere şi remediere a avariilor la Staţia de Epurare.

Condiţiile de participare la concurs sunt:

  • studii medii;
  • capacitate de lucru individual şi în echipă;
  • apt medical pentru manipularea manuală a maselor şi lucrul la înălţime;
  • disponibilitate pentru program de lucru flexibil.

Concursul se face pe bază de interviu.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs pentru ocuparea postului de drenor: CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății, secțiunea „Clienți – Formulare‟), copii după actul de identitate, actele de studii se vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, sau pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro, până la data de 17.05.2024, inclusiv, ora 16.00.

Pentru informaţii suplimentare puteți apela numărul de telefon: 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Așteptarea a luat sfârșit! S-a deschis Argeș Mall!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 SA