Un șofer de 18 ani a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren

de | 14.11.2023 14:08 | Național, Eveniment

Un tânăr de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital, luni după-amiază, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren, într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Tânărul avea permisul din luna iunie.

Potrivit agerpres.ro, accidentul a avut loc la o trecere semnalizată peste calea ferată din localitatea Nimigea de Jos.

Astăzi, poliţiştii Compartimentului Rutier Năsăud şi cei ai Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi au intervenit la un accident feroviar semnalat în Nimigea de Jos. La locul evenimentului poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Nimigea de Jos, a fost accidentat de trenul Inter Regio Cluj-Napoca – Galaţi la o trecere la nivel cu calea ferată”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului au intervenit de urgență pompierii și echipaje medicale, dar și un elicopter SMURD.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. A fost scos de pompieri și dus la spital, inconștient, cu elicopterul SMURD, pentru îngrijiri medicale. Totodată, aici urmează să-i fie recoltate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, starea de sănătate a acestuia nepermițând testarea cu aparatul etilotest.

Pompierii militari au găsit victima de sex masculin, în vârstă de 18 ani, în stare de inconştienţă, încarcerată. Echipajul de descarcerare a procedat pentru îndepărtarea unor elemente de caroserie, pentru asigurarea accesului către victimă şi extragerea acesteia în condiţii de siguranţă, fără a-i agrava leziunile deja suferite. După aproximativ 10 minute, victima a fost extrasă şi predată echipajelor SMURD”, precizează ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, traficul feroviar în zonă a fost afectat pe durata cercetării locului accidentului, locomotiva suferind avarii.

Trenul circula pe ruta Cluj – Galați și transporta 150 de călători. Deși locomotiva a fost avariată, garnitura și-a reluat călătoria după aproximativ două ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

sursă foto ISU Bistriţa-Năsăud.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Traficanți de droguri, prinși în flagrant! Patru persoane au ajuns după gratii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița | Bistriţa-Năsăud | Cluj | Cluj-Napoca | Galați