(VIDEO) Argeș: Traficanți de droguri, prinși în flagrant! Patru persoane au ajuns după gratii!

de | 14.11.2023 13:02 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, în 3 cauze penale, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

În prima cauză este vizat un bărbat care, pe parcursul acestui an, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy).

Drogurile erau vândute unor consumatori din județul Argeș, cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Cel de-al doilea dosar îl vizează pe un bărbat aflat în arest la domiciliu. El ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive (ADB BUTINACA) către consumatorii din Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a fost trimis în judecată în luna aprilie 2023 de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești pentru infracțiuni similare.

În cea de a treia cauză, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în seara de 10 noiembrie, comercializând aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA).

De asemenea, oamenii legii au descoperit droguri și în mașina cu care se deplasau. Acestea au fost confiscate.

De asemenea, în autoturismul cu care se deplasau (proprietatea unuia dintre ei) au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc și mare risc, respectiv 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină.”, transmite IPJ Argeș

Pe 10 și 11 noiembrie, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

sursă foto/ video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole