Vineri va fi „mare petrecere” cu Vali Vijelie și taraful său la Club Hush Pitești

de | 14.11.2023 12:45 | Lifestyle, Pitești

Vineri, 17 Noiembrie se anunță „mare petrecere” cu Vali Vijelie și taraful său la Club Hush.

Vali Vijelie la Hush

Vrei să asculti piese precum „Mai stai”, „Mare petrecere”, „Strigă cu mine te iubesc” și să petreci până în zori? Atunci nu uita să-ți cumperi bilet.

Biletele se gasesc online https://www.yellowtickets.ro/…/vali-vijelie-hush-pitesti dar și în locație.

Club Hush

Your kinda place.

Din 2006 te simti ca acasa la Hush cu mancare buna si muzica live.”

Vali Vijelie, pe nuele său real Valentin Rusu, s-a născut la București la data de 7 iulie 1970. Acesta este căsătorit și are patru copii de care este foarte mândru.

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară reușind să se mențină în topuri, chiar și după ce au apărut noi generații de artiști.

Referitor la melodiile lui, acesta consideră că vor fi ascultate chiar și după ce el nu va mai fi în viață, fiind fericit atunci când vede că oamenii îi ascultă muzica și are o satisfacție sufletească atunci când ascultătorii lui se distrează pe melodiile sale.

Melodiile pe care le-am făcut, care, probabil când nu voi mai fi eu – eu cred că trăiesc ca broasca 400 de ani, glumesc-, o să rămână și o să le cânte toată lumea. Asta e, melodiile pe care le faci, atunci când ai nu hituri, șlagăre, șlagărele rămân o viață întreagă. Și unde mergi auzi că toată lumea cântă și se distrează pe melodiile tale, ai satisfacție”, a precizat manelistul într-un material pentru wowbiz.ro.

 

Club Hush Pitești continuă seria super evenimentelor și în următoarea perioadă. Vor fi concerte pe care nu cred că vreți să le ratați.

evenimente Club Hush

Printre artiștii care vor mai urca pe scena de la Hush sunt și cei de la TIMPURI NOI dar și cântărețul LUIS GABRIEL, BOSQUITO sau JOHNNY ROMANO.

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

Hush

INFO: 0733 956 283

Adresa: Str. Panselelor, Nr. 2

www.clubhush.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Corporate Christmas Party la Hush Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești