Un șofer de 24 de ani s-a ales cu amenda de 4.000, după ce a folosit cartela tahograf a altui bărbat!

de | 01.03.2024 20:51 | Știri, Eveniment

Un tânăr de 24 de ani, din Bogați, a fost depistat joi, 29 februarie, de polițiștii Biroului Rutier Pitești, în timp ce se afla la volanul unui autocamion, pe care îl conducea pe DN 67B.

În urma verificările efectuate, s-a constatat că șoferul, având calitatea de conducător auto profesionist, utiliza cartela tahograf a altui conducător auto.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform OG 37/2007 privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a acestora. Totodată, cartela tahograf utilizată de către conducătorul auto la momentul depistării, având un alt titular, a fost reținută.

 

sursă foto olt-alert.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi tineri din Bulgaria au agresat un bărbat într-o benzinărie din Călimăneşti!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Bulgaria | Olt | Pitești

Ultimele articole