Un șofer beat și fără permis a încercat să mituiască polițiștii care l-au oprit în trafic

de | 04.10.2023 08:35 | Național, Eveniment

Un șofer de 45 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, după ce a încercat să-i mituiască pe polițiștii care l-au oprit în trafic.

Șoferul, care nu deținea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, le-a oferit agenților o sumă de bani ca să-l ierte.

Incidentul a avut loc pe 15 septembrie, în jurul orei 14:00. Șoferul a fost tras pe dreapta de polițiști, pentru un control de rutină, iar de aici au început problemele.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat o alcoolemie de 1,4 mg/l/ alcool pur în aerul expirat, persoana aflată la volanul autoturismului refuzând recoltarea de probe biologice.
În aceste împrejurări, acesta a oferit o sumă de bani cu titlu de mită, pentru a-i determina pe agenții de poliție să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și, astfel, să nu dispună măsurile legale în consecință.”, se arată în comunicatul DGA

Agenții de poliție au refuzat banii și au sesizat DGA, apelând Call- center anticorupție 0800.806.606.

Pe 3 octombrie, bărbatul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.

În urma activităților procedurale desfășurate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de persoană în cauză, precum și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”, se mai arată în comunicatul DGA

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc în Italia! Cel puțin 20 de morți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DGA

Ultimele articole