Șofer bucureștean care circula haotic pe drumurile argeșene, tras pe dreapta de polițiști!

de | 22.08.2023 18:45 | Județean, Eveniment, Național

Mai multe substanțe interzise și instrumente pentru cântărirea și consumul de droguri au fost găsite de polițiști în mașina unui bărbat de 39 de ani, din București, care circula haotic pe DN 7.

Polițiștii Secției nr. 7 Poliție Draganu au fost sesizați, marți, că pe drumul național ce face legătura între Râmnicu Vâlcea și Pitești, un autoturism Volkswagen circulă haotic, relatează stiripesurse.ro

Șoferul se deplasa spre Pitești, iar pe raza localității Drăganu el a fost oprit de oamenii legii. La verificarea în baza de date, polițiștii au descoperit că bărbatul se află sub control judiciar pentru trafic de droguri.

Oamenii legii i-au făcut alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Același rezultat a fost și în cazul testării cu DrugTest. Ulterior agenții au trecut și la verificarea autoturismului, dar și la percheziționarea șoferului.

Potrivit sursei citate, în urma controlului, în interiorul mașinii au fost găsite mai multe pastile de metadonă și substanțe cristaline, fragmente de timbre, comprimate și două doze de staniol, în care se găseau fragmente vegetale.

De asemenea, au mai fost găsite instrumente pentru cântărire și consum de droguri (cântar, pipă și grinder).

Deși testul pentru substanțe interzise făcut pe loc a fost negativ, bărbatul nu și-a mai continuat drumul, pentru că a fost preluat de angajații Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Argeș.

foto descriptiv ziarulunirea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă pe Transfăgărășan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Drăganu

Ultimele articole