Un șofer drogat a dat cu mașina peste un polițist, în București!

de | 24.02.2024 15:49 | Știri

Un șofer drogat a dat cu mașina peste un polițist, în timp ce încerca să scape de filtrul poliției, în București. Agentul a suferit mai multe răni în urma impactului și a fost transportat la spital.

Este vorba despre o adevărată urmărire ca în filme pe străzile din Capitală, conform Antena 3 CNN.

Un agent i-a făcut semn șoferului pentru a opri ca să fie testat, în urma unei acțiuni de control pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Șoferului i s-a făcut rău în timpul audierilor de la poliție, fiind chemată, la sediul Brigăzii Rutiere, o ambulanță, care a plecat cu girofarul pornit, urmată de o mașină de poliție.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului nu a oprit și a fugit, iar organele de lege au făcut un bara în încercarea de a-l prinde.

Șoferul a lovit un polițist și o mașină de poliție și a fugit. Autoturismul a fost găsit câteva străzi mai încolo. Bărbatul ieșise din mașină și a încercat să fugă de polițiști, însă a fost prins.

La audieri au ajuns și două femei, martore, care erau în mașină cu bărbatul în momentul în care s-a întâmplat totul.

Șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, dar și cu etilotestul, ieșind pozitiv la ambele.

În cele din urmă, polițiștii au găsit în interiorul vehiculului mai multe urme de praf alb.

Sursa Foto Antena 3 CNN
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/impact-mortal-intre-doua-microbuze-romabesti-ungaria-unul-dintre-soferi-stins-143657/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: