Un șofer a fost trimis în judecată după ce a încercat să mituiască polițiștii cu 100 de euro!

de | 13.09.2023 14:47 | Știri, Eveniment

Un șofer din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată, după ce a încercat să ofere 100 de euro mită polițiștilor care l-au tras pe dreapta, în trafic.

Bărbatul a fost prins la volan, deși permisul de conducere suspendat.

Momentul în care le-a oferit agenților 100 de euro ca să-l ierte a fost filmat, iar imaginile au devenit acum probă la dosar, potrivit Digi24.

Evenimentul s-a petrecut pe 20 iulie 2023, când șoferul a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteză peste limita admisă.

A fost surprins, cu aparatul radar, circulând cu o viteză peste limita admisă de lege pentru porțiunea de drum respectivă. În urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce autovehicule suspendat motiv pentru care a fost condusă la sediul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor”, scrie în comunicatul DGA.

 

Pentru a scăpa, acesta a încercat să îl mituiască pe unul dintre agenți.

Șoferul a fost trimis în judecată pentru dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto descriptiv: Guliver/Getty Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Logan aruncat peste un pieton, de mașina din spate, în Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: