Un șofer din Merișani și altul din Ilfov – prinși „zburând” pe autostrada A1

de | 05.06.2024 16:55 | Județean, Eveniment, Importante

Doi conducători auto au fost depistați marți, 4 iunie conducând cu viteză excesivă pe autostrada A1.

Primul șofer a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Pitești mrți seara, în jurul orei 21:00. A fost vorba despre un tânăr de 21 de ani, din județul Ilfov, care conducea un autoturism pe Autostrada A1, pe sensul de deplasare către Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 198 de km/h.

RADAR pe A1

Foto: IPJ Argeș

În urma abaterii, tânărul a primit amendă și a rămas pieton pentru 3 șuni.

„Ca urmare a abaterii, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș

Al doilea șofer prins ,,zburând” pe autostrada A1 a fost un bărbat de 48 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe A1, pe sensul de deplasare către Pitești, la km 110, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 213 km/h.

RADAR pe A1

Foto: IPJ Argeș

Bărbatul din Argeș a fost amendat cu 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean a ajuns după gratii, după ce a fost prins băut la volan și s-a legitimat cu buletinul fratelui său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Ilfov | Merișani | Pitești | Vâlcele

Ultimele articole