Un şofer de microbuz care ducea 13 copii într-o excursie a fost prins băut

de | 17.06.2023 12:43 | Știri, Eveniment, Național

Un șofer de microbuz care ducea mai mulți copii într-o excursie în Bârlad a fost prins băut la volanul microbuzului.

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, Acesta a fost oprit pe DN 15D, în zona intersecţiei cu DJ 247, în comuna Ştefan cel Mare, pentru verificare, când efectua o cursă ocazională de transport persoane pe traseul Miroslava – Bârlad, potrivit Digi24.

Acesta transporta mai mulți copii, un cadru didactic, dar și părinți.

Conducătorul microbuzului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Miroslava, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul opririi, în microbuz se mai aflau 13 pasageri minori, cu vârste între 6 şi 7 ani şi trei persoane adulte care însoţeau grupul. Faţă de bărbat a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale cu amendă de 2.900 de lei”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

De asemenea, bărbatul s-a ales cu dreptul de a conduce suspendat. Mijlocul de transport a fost imobilizat.

Foto descriptiv.
Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină în Argeș și alte 28 de județe!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole