anchetaonline.ro

Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină în Argeș și alte 28 de județe!

de | 17.06.2023 11:24 | Știri, Eveniment, Județean

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, în cursul zilei de astăzi, două avertizări meteo Cod portocaliu și Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, care vizează 29 de județe ale țării, printre care și județul Argeș.

Codul portocaliu este valabil în intervalul 17 iunie, ora 12:00, 17 iunie, ora 23:00.

Codul galben este valabil în intervalul 17 iunie, ora 10:00, 18 iunie, ora 10:00.

În perioada menționată, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Oltenia sudul Banatului, vestul Muntenia, Transilvania, Maramureș și Moldova, potrivit Antena 3 CNN.

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică își vor face simțită prezența mai spre seară și noaptea și în restul Munteniei. Vremea se va menține instabilă și în zilele următoare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copac căzut în Valea Iașului! Au intervenit pompierii!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: