anchetaonline.ro

UNTOLD ajunge în Dubai. Prima ediție a festivalului are loc în februarie 2024

de | 17.06.2023 11:01 | Știri, Lifestyle, Național

Creatorii renumitului festival UNTOLD de la Cluj anunță că o ediție similară va avea loc, în februarie 2024, și în Dubai. Pentru a avea acces la bilete early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai.

Sursă foto: UNTOLD Sursă foto: UNTOLD

Astfel, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj, devine partener important în entertainment al orașului Dubai, cea mai futuristică și inovativă destinație din lume. Pentru lansarea oficială a Festivalul din Dubai, UNTOLD a făcut echipă cu faimosul DJ Armin Van Buuren, care a pregătit un spectacol în direct pe celebra clădire Burj Khalifa.

Faimosul Expo City Dubai va deveni casa UNTOLD Dubai

UNTOLD, renumit la nivel mondial ca unul dintre cele mai mari și mai impresionante festivaluri din lume, se pregătește să-și facă mult așteptatul debut și în Dubai, în luna februarie 2024, în una din impresionantele atracții ale orașului, Expo City Dubai. Pentru a marca debutul în orașul viitorului, UNTOLD și Armin Van Buuren au stabilit două recorduri mondiale, pe cea mai cunoscută clădire din lume, Burj Khalifa, simbol al orașului Dubai: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume, anunță organizatorii în comunicatul transmis.

Faimosul Expo City Dubai va deveni casa UNTOLD Dubai, oferind fanilor o experiență care va reflecta energia și identitatea orașului, anunță organizatorii. Atunci când combini Dubai – casa celui mai mare hub internațional și destinația turistică exclusivistă a lumii, Dubai Expo City – atracție turistică cu peste 24 de milioane de vizitatori în primele șase luni de la deschidere, precum și festivalul UNTOLD, rezultatul este unul singur: o experiență epică de festival! Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la bilete early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai.

Sursă foto: UNTOLD Sursă foto: UNTOLD

La Cluj Napoca, UNTOLD se va desfășura între 3 și 6 august, pe Cluj-Arena.

Sursă foto: UNTOLD.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Report de peste 9,53 milioane de euro la Loto 6/49

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Untold