Un șofer de microbuz a lovit o femeie! Imaginile au devenit virale!

de | 30.03.2023 23:09 | Știri, Eveniment, Național

Un şofer care conduce un microbuz pe ruta Oneşti – Bacău  a fost filmat în momentul în care loveşte o femeie, însă nimeni nu intervenit să o apere. Totul a fost filamt.

Motivul violenței bărbatului ar fi fost că femeia nu ar fi vrut să stea pe scaun.

În imagini se poate observa cum şoferul o jignește pe femeie şi o obligă să stea pe scaun. Mai mult de atât, acesta o ameninţă și o lovește cu pumnul, după care se retrage, conform Antena 3 CNN.

Din păcate, nicio persoană nu a intervenit.

Poliţiştii au demarat o anchetă.

Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, informează reprezentanții IPJ Bacău.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pericol public! Argeșeni prinși conducând fără drept!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău