Șofer teribilist de 22 de ani- prins cu peste 200 km/h pe A1

de | 02.08.2023 18:40 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 1 august, polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere în condițiile deplasării pe autostradă.

În urma acestei acțiuni, polițiștii rutieri au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale, dintre care 4 au avut ca măsură complementară reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Dintre cele patru permise reținute, două au fost pentru circulația nejustificată pe banda de urgență, iar alte două au fost ca urmare a depășirii limitei legale de viteză.

Printre cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație se află și un tânăr de 22 de ani, din Pitești.

El a fost depistat de polițiștii rutieri, pe sensul de deplasare către Pitești în timp ce conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 218 km/h.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării pentru 3 luni, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

foto descriptiv gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Pitești! O mașină a luat foc

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole