anchetaonline.ro

╚śofer teribilist de 22 de ani- prins cu peste 200 km/h pe A1

de | 02.08.2023 18:40 | ╚śtiri, Eveniment, Jude╚Ťean

├Än cursul zilei de ieri, 1 august, poli╚Ťi╚Ötii Biroului de Poli╚Ťie Autostr─âzi ÔÇô Autostrada A1 au desf─â╚Öurat o ac╚Ťiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere ├«n condi╚Ťiile deplas─ârii pe autostrad─â.

├Än urma acestei ac╚Ťiuni, poli╚Ťi╚Ötii rutieri au aplicat mai multe sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale, dintre care 4 au avut ca m─âsur─â complementar─â re╚Ťinerea permisului de conducere ├«n vederea suspend─ârii dreptului de a conduce.

Dintre cele patru permise re╚Ťinute, dou─â au fost pentru circula╚Ťia nejustificat─â pe banda de urgen╚Ť─â, iar alte dou─â au fost ca urmare a dep─â╚Öirii limitei legale de vitez─â.

Printre cei care au ap─âsat prea tare pedala de accelera╚Ťie se afl─â ╚Öi un t├ón─âr de 22 de ani, din Pite╚Öti.

El a fost depistat de poli╚Ťi╚Ötii rutieri, pe sensul de deplasare c─âtre Pite╚Öti ├«n timp ce conducea un autoturism cu vitez─â excesiv─â, fiind ├«nregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 218 km/h.

T├ón─ârul s-a ales cu o amend─â de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost re╚Ťinut ├«n vederea suspend─ârii pentru 3 luni, fiind eliberat─â dovad─â ├«nlocuitoare f─âr─â drept de circula╚Ťie.

foto descriptiv gds.ro

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Pitești! O mașină a luat foc

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii, pasionat─â de fotografie ╚Öi handmade.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1