Șofer din Vâlcea, prins în Argeș cu numere de înmatriculare false pe mașină

de | 08.09.2023 18:07 | Județean, Eveniment

În dimineața zilei de  astăzi, 8 septembrie, polițiștii argeșeni au desfășurat o acțiune complexă, pe DN 7, pe raza comunei Bascov.

La activități au luat parte polițiștii Serviciului Rutier Argeș, o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul Imigrări Argeș.

Controale rutiere politie 1 - Șofer din Vâlcea, prins în Argeș cu numere de înmatriculare false pe mașină Controale rutiere politie - Șofer din Vâlcea, prins în Argeș cu numere de înmatriculare false pe mașină

Scopul acestei acțiuni a fost depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost realizate 15 testări cu aparatele etilotest și 4 testări cu aparatul DrugTest.

În acest context, un vâlcean a fost prins pe picior greşit de poliţiştii de argeșeni. Tânărul, în vârstă de 37 de ani, a fost surprins conducând un autoturism având aplicate plăcuțe cu numere provizorii.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că plăcuţele de înmatriculare aparţineau altei maşini, iar autoturismul nu era înmatriculat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 43 de ani din Schitu Golești, omorât cu un cuțit de un consătean beat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Râmnicu Vâlcea

Ultimele articole