Șoferi agresivi în trafic sau în stare de ebrietate, prinși pe străzile din Pitești!

de | 26.05.2023 18:02 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii rutieri din Argeș au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 231 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Printre cei amendați, se află și un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Pitești. El s-a ales cu permisul suspendat și cu amendă, după ce a adoptat un comportament agresiv în trafic.

Băiatul a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65B, având un un comportament agresiv în trafic, prin reducerea bruscă a vitezei de deplasare fără motiv întemeiat, pentru a intimida alți conducători auto.

În urma faptelor sale, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei. Totodată, s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile.

Un alt șofer amendat de polițiștii rutieri argeșeni, este un bărbat, în vârstă de 74 de ani, tot din Pitești, care conducea în stare de ebrietate.

El a fost prins în timp ce se deplasa pe str. Basarabiei din Pitești, aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Iubitor de adrenalină! Tânăr de 18 ani, prins cu 107 km/h prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești