Șoferi iresponsabili, surprinși pe contrasens în Mioveni

de | 19.07.2023 16:36 | Știri, Eveniment, Județean

Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace, doi argeșeni au hotărât să meargă pe contrasens pe raza orașului Mioveni.

Ei au fost depistați, în trafic, în cursul zilei de ieri, 18 iulie, de un echipaj al al Poliției Orașului Mioveni, în timp ce se deplasau pe strada Stadionului.

Cei doi au fost amendați, iar dreptul de a conduce le-a fost suspendat pentru două luni

În ziua de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat doi bărbați, de 38 de ani, din Mioveni, respectiv 26 de ani, din Pitești, care conduceau autoturisme, pe strada Stadionului din Mioveni, deplasându-se în sensul opus de circulație.”, transmite IPJ Argeș

Ambii conducători auto, un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, respectiv un tânăr de 26 de ani, din Pitești, au fost sancționați contravențional, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

De asemenea, și în urmă cu două zile, polițiștii rutieri au surprins pe b-dul Dacia, un autoturism care circula pe sensul opus de mers.

Pentru fapta sa, șoferul, un tânăr de 25 de ani, din Moșoaia, a fost sancționat amendat cu 870 de lei,, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru 60 de zile.

foto descriptiv Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean a fost reținut după 1 an de hărțuire! A urmărit-o, jignit-o și i-a distrus mașina!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni