Doi șoferi au murit pe loc în urma unui impact violent! Unul dintre ei era căutat de polițiștii pentru viol

de | 18.06.2023 15:53 | Știri

Un accident extrem de grav a avut loc în cursul zilei de duminică, în comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, între două autoturisme.

În urma tragediei, cei doi șoferi, în vârstă de 23, respectiv 43, au murit pe loc, iar un pasager, în vârstă de doar 21 de ani, a fost rănit grav a fost preluat de elicopterul SMURD.

Conform Antena 3 CNN, bărbatul de 43 de ani era căutat de polițiștii din Dâmbovița într-un dosar penal de viol. Acesta ar fi violat o minoră, în vârstă de 13 ani, iar în urmă cu puțin timp de producerea tragediei,acesta ar fi transmis familiei sale mesaje suicidale.

Polițiștii rutieri au fost sesizați, în jurul orei 11:30, cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbunești s-ar fi produs un accident rutier în urma căruia două persoane ar fi și-ar fi pierdut viața.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu biciclist în Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Prahova

Ultimele articole