Șoferi vitezomani, amendați de polițiștii argeșeni. Cu ce viteză conduceau

de | 26.09.2023 19:55 | Eveniment, Județean

Viața argeșenilor este pusă zilnic în pericol de șoferii vitezomani. Din păcate, nu trece nicio zi fără ca aceștia să își facă simțită prezența pe străzi.

În acest sens, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic. În urma acțiunilor, printre cei sancționați de oamenii legii s-au aflat și cei care au apăsat pedala de accelerație prea tare.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 32 de ani, din Micești, care, în cursul zilei ieri, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h, în timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni.

Tot ieri, grăbit a fost și un bărbat de 40 de ani, din București. El a fost depistat de polițiștii rutieri, pe DN73, pe raza localității Mihăești, în timp ce se deplasa cu viteza de 129 de km/h.

Ambii conducători auto au fost lăsați fără permisele de conducere, în vederea suspendării pentru 120 de zile. Totodată, ei s-au ales cu câte o amendă contravențională de 1.305 lei.

sursă foto publika.md/romania-actualităti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | DN 73 | Micești | Stâlpeni

Ultimele articole