Șoferiță vitezomană, prinsă de polițiști circulând cu 122 km/h în localitate

de | 11.07.2023 15:37 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Iar în urma abaterilor constatate în prima zi a săptămânii în curs, oamenii legii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

Totodată au suspendat 11 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei ghinioniști care au rămas fără permis, se află și o femeie de 40 de ani, din oraș Bolintin-Vale, județul Giurgiu.

Ea fost depistată, în cursul zilei de ieri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare accelerația pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h, femeia s-a ales cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost fost suspendat pentru 120 de zile.

Tot în cursul zilei de ieri, fără permis a rămas și un bărbat de 57 de ani, din Ghimbav, județul Brașov.

Acesta conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești și a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h.

De asemenea, și el a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de
circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătaie în plină stradă la Pitești! Agresorul a fost reținut

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: