Soluția pentru un ten întins, la clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART

de | 06.05.2024 19:32 | Pitești, Lifestyle

Ce femeie nu-și dorește tenul perfect, indiferent de vârstă? O piele întinsă, strălucitoare și fără urme de imperfecțiuni, un vis ce pare tot mai posibil și tot mai aproape de noi. Da, pentru că și la noi în Pitești avem un loc unde specialiștii ne oferă soluția potrivită în funcție de problemă: Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART este locul unde medicii specialiști pot diagnostica și trata afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice, dar și estetică facială. Și da vorbim și de proceduri non-chirurgicale!

”Toxina botulinică sau botox este o neurotoxină de natură proteică, fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi”, explică reprezentanții clinicii pe pagina de Facebook.

Adio ridurilor între sprâncene

Sursă foto: Facebook Luy Esthetic Art.

Dar și mai bine pe site-ul lor găsiți toate informațiile referitoare la botox. De exemplu, aceștia explică ce este botoxul: ”Este un extract proteic purificat produs de Clostridium botulinum. Botox este un tratament simplu, nechirurgical care poate ameliora/sterge, în mod temporar, liniile/ridurile din regiunea glabelara (între sprâncene), din regiunea frontala, cele periorbitale (“laba gâștei”) sau cele periorale.

Iată și cum acționează botoxul: Liniile faciale se formează prin hiperactivitatea mușchilor mimicii care prin contracția lor duc la ridarea pielii. În timpul tratamentului, doze forate mici de botox sunt injectate direct intramuscular blocând astfel transmitera impulsului nervos către mușchiul injectat; activitatea acestuia este diminuată împiedicând formarea ridului.

Cât timp durează?

Tratamentul durează aproximativ 10-15 minute și nu necesită perioadă de recuperare. Efectul devine vizibil după câteva zile, maxim la 2 săptămâni după injectare și durează aproximativ 3-4 luni, uneori mai mult.Rezultatele variază de la caz la caz. Dacă nu se continuă tratamentul ridurile revin la aspectul inițial.

De altfel, potrivit specialiștilor nu se folosește botox dacă:

 Aveți o infecție la locul de injectare/infecție herpetica activă

 Aveți hipersensibilitate cunoscută la unul din componentele produsului

 Aveți afecțiuni neurologice ca ALS, miastenia gravis, Sindrom Eaton-Lambert

 Sunteți însărcinată sau bănuiți că ați putea fi.

Luy Esthetic Art

Adresă: B-dul Republicii, nr. 4 – Pitești, Argeș

E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Facebook: Luy Esthetic Art

Program Clinică

  • Luni: 07:00 – 21:00
  • Marți: 07:00 – 21:00
  • Miercuri: 07:00 – 21:00
  • Joi: 07:00 – 21:00
  • Vineri: 07:00 – 21:00

AICI puteți face o programare online!

Sursă foto: Facebook Luy Esthetic Art.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Servicii oferite de clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART

Ultimele articole