Somn „de frumusețe”, după ce a spart o biserică și a băut tot vinul pe care l-a găsit!

de | 23.11.2022 18:14 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat s-a gândit să tragă un somn dulce și „bine meritat” după ce a spart o biserică din localitatea Dobreni și a băut vinul pe care l-a găsit înăuntru, conform Digi 24.

Potrivit sursei citate, bărbatul este din Săvineşti. De asemenea, asupra sa a fost găsită şi o icoană pe care a sustras-o din biserică, conform subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta paracliserului unei biserici, din localitatea Dobreni, de unde ar fi sustras mai multe sticle de vin şi o icoană. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Săvineşti”, precizează sursa citată.

Organele oficiale de poliție continuă desfășurarea cercetărilor cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

 

Foto descriptiv. Sursa Crestin Ortodox

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 victime în Argeș! Sunt implicate un cap tractor și o căruță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole