anchetaonline.ro

Spargere de 20.000 de lei la o firmă din Ștefănești

de | 08.09.2022 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Ștefănești

Trei bărbați din orașul Potcoava, județul Olt, au venit tocmai în Argeș să dea o spargere la un magazin din Ștefănești.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 5 septembrie, când cei trei, doi tineri de 20 de ani fiecare și un bărbat de 33 de ani, au spart incinta societății comerciale și au furat mai multe unelte, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Când proprietarul firmei a ajuns la sediu, marți, 6 septembrie, a constatat ce grozăvie a avut loc și a sunat la 112 anunțând spargerea.

Cercetările au fost desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei trei bărbați au fost prinși de oamenii legii și reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a decis ca aceștia să fie cercetați sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Bnurile au fost recuperate și restituite reprezentantului societății.

Foto descriptiv supernatural-television.com

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ștefănești