De la bal la spital! Prăjituri cu marijuana într-un restaurant! 16 persoane au sunat la 112

de | 22.01.2023 11:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

De la bal la spital! Prăjituri cu marijuana într-un restaurant! 16 persoane au sunat la 112

O petrecere privată, desfășurată sâmbătă seara, într-un restaurant dintr-un hotel aflat în Râmnicu Vâlcea, s-a transformat într-un coșmar pentru o parte dintre invitați.

16 persoane din cele 70 care participau la petrecere au sunat la 112, după ce au consumat prăjituri cu marijuana, din Olanda. Oamenilor li s-a făcut rău, iar 6 dintre ei au ajuns la spital cu ambulanțe, doi cu SMURD-ul și 8 pe cont propriu.

Persoanele care au consumat prăjiturile respective au între 20 și 52 de ani.

Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere.”, a transmis managerul Spitalului de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii de la crimă organizată au deschis o anchetă, pentru a se stabili cum au ajuns oamenii să consume prăjiturile cu marijuana și cine s-a ocupat să le aducă la petrecerea respectivă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis Georgiana – Luiza Țîrcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Pe de altă parte, directorul hotelului susține că singurele prăjituri despre care personalul știe că au fost servite sunt cele de la o cofetărie și că au fost conforme. De asemenea, acesta spune că s-au păstrat probe pentru a fi verificate și că va pune la dispoziția anchetatorilor și imaginile de pe camerele de supraveghere, arată Știrile Pro tv.

Foto descriptiv Buna ziua Brașov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole