De la Spitalul Orășenesc Mioveni. Informații importante pentru pacienții cu afecțiuni oncologice

de | 15.02.2024 19:59 | Mioveni, Administrație

Cei de la Spitalul Orășenesc Mioveni vin cu informații importante pentru pacienții cu afecțiuni oncologice. Astfel, prin cabinetul de oncologie medicală din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni se pot asigura o serie de servicii importante, cum ar fi: examinarea periodică, eliberarea de bilete de trimitere pentru investigații imagistice superioare cum ar fi RMN, CT, scintigrafie osoasă.

Conducerea unității spitalicești vrea să ofere pacienților oncologici servicii medicale de calitate prin asigurarea unui tratament de specialitate bazat pe recomandările ghidurilor terapeutice aflate în vigoare și o monitorizare atentă și sustinută a evoluției bolii sub aceste tratamente.

Eliberarea lunară de rețete compensate

Prin cabinetul de oncologie medicală din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni se pot asigura următoarele servicii: monitorizarea pacienților cu diverse afecțiuni oncologice, examinarea periodică, eliberarea de concedii medicale, eliberarea de bilete de trimitere pentru investigații imagistice superioare cum ar fi RMN, CT, scintigrafie osoasă, precum și eliberarea de referate pentru PET /CT conform criteriilor Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) de încadrare a bolnavilor oncologici în această indicație. De asemenea, se poate asigura eliberarea lunară de rețete compensate pentru moleculele încadrate în programul național de oncologie, cu eliberare în circuit extern, cum ar fi molecule de ultimă generație utilizate în cancerul mamar, de prostată, cancer renal, hepatocarcinom și chiar unele tipuri de cancer pulmonar, în conformitate cu criteriile de eligibilitate pentru aceste terapii oncologice inovative.

Consultațiile se pot efectua gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, după următorul program: marți, 16:00 – 21:00; vineri: 08:00 – 20:00. Detalii și programări la numărul de telefon: 0372.791.212.

Sursă foto: Facebook Spitalul Orășenesc Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrările de restaurare și consolidare la Galeria de Artă ”Rudolf Schweitzer-Cumpăna”, gata în mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Orășenesc Mioveni

Ultimele articole