Sportivii de la CSM Pitești s-au clasat pe podium la Campionatul Național de Judo

de | 05.11.2023 17:56 | Pitești, Lifestyle

Sala Polivalentă din Miercurea Ciuc a găzduit în acest week-end finala Campionatului Național de Judo pe echipe cadeți Under 18 (2006-2007). Echipa masculină a Clubului Sportiv Municipal Pitești pregătită de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie a reușit să câștige medalia de bronz la sfârșitul competiție, anunță reprezentanții CSM.

La startul finala Campionatului Național de Judo pe echipe cadeți Under 18 s-au aliniat 12 reprezentative ale cluburilor cu renume din țară. În primul meci echipa CSM Pitești a învins reprezentanta gazdelor cu scorul de 4-1. În semifinală a pierdut cu 3-2 cu reprezentanta Constanței, iar în finala mică a dispus de echipa ploieșteană cu scorul de 4-1. De asemenea, în finala Campionatului Național Ne-waza (luptă la sol) Under 18 cadeți sportivii piteșteni au luat patru medalii. Astfel, Preda Alexandru a obținut medalia de aur la categoria 66 kg, Iorga Fabian la categoria 81 kg a urcat pe cea mai înaltă poziție a podiumului, Dincă Alexandru a obținut argintul la categoria +81 kg, iar Bădiceanu Bebe a obținut medalia de bronz la categoria 66 kg.

Sursă foto: csmpitesti.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Poliţist local din Piteşti, în comă după ce a fost lovit de un tânăr. Agresorul a fost REȚINUT!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole