ȘTEFĂNEȘTI. Dezbatere publică privind aprobarea bugetului local pe anul 2024

de | 29.01.2024 14:50 | Ștefănești, Administrație

  • Informații de interes pentru locuitorii din Ștefănești!
Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea anunță o dezbatere publică privind aprobarea bugetului local pe anul 2024. Aceasta va avea loc miercuri, 31 ianuarie, începând cu ora 16.00.
Sunteți invitați să participați la dezbaterea publică privind aprobarea bugetului local al orașului Ștefănești, care se va desfășura la Centrul Cultural Ștefănești.”
Edilul Ștefăneștiului precizează faptul că bugetul anual al unei unități administrative, reprezintă instrumentul cel mai important de gestionare a resurselor financiare de care dispune o comunitate, indicând veniturile și cheltuielile preconizate, un plan de dezvoltare și prioritățile comunității locale.
Așadar, dacă sunteți interesați de modul în care vor fi cheltuiți banii comunității din care faceți parte și pentru că ideile dumneavoastră sunt întotdeauna bine venite, vă așteptăm la dezbatere”, transmite primarul Nicolae Velcea pe pagina de socializare. 
Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul Primăriei Orașului Ștefănești, accesând următorul link: https://stefanesti-arges.ro/transparenta-decizionala/?fbclid=IwAR3usnSPkRBOt6xL-K78UFZ8HkW5CsNw3o0jMWMvWCVNqmPRTQ6vKanVwDg
Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole