Designerul român Stephan Pelger a murit! A fost găsit spânzurat!

de | 08.06.2023 15:15 | Știri, Lifestyle, Național

Stephan Pelger a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din capitală. Avea 43 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112  iar în momentul în care au ajuns la locul indicat, l-au descoperit pe designerul român fără viață.

Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modă”, , se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit viva.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă iar trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

 

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

 

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscui creatori de modă de la noi din țară, acesta colaborând cu numeroase prezentatoare de televiziune, cântărețe sau artiști.

Stephan Pelger

Foto: realitatea.net

Născut la Brașov pe 8 octombrie 1980, acesta a fost adoptat la vârsta de 1 an de familia episcopului de la Biserica Neagră din Braşov.

Încă din copilărie și-a descoperit pasiunea pentru modă, urmând cursurile Școlii Populare de Artă, iar apoi a Institutul de Modă de la Viena.

Primul succes, de a intra la o facultate de elită din străinătate, pe bursă și nu pe bani, pentru că ai mei nu aveau destui bani să plătească acea școală, pentru mine a fost o reușită enormă, pentru că nimeni nu a crezut în mine în afară de părinți și de foarte puțini prieteni”, a declarat Stephan Pelger pentru antenastars.ro.

Stephan Pelger a lansat numeroase colecții prezentate atât pe podiumurile din România dar și pe cele din Milano, Paris, Veneția sau Berlin.

Printre firmele mari cu care acesta a colaborat de-a lungul timpului se numără ESCADA și HUGO BOSS.

Stephan Pelger

Foto: adpm.ro

Designerul român a povestit într-un interviu acordat anul acesta despre faptul că suferea de despresie iar de ani de zile nu putea dormi nopțiile.

Totul ar fi început în anul 2018, atunci când creatorul a fost  agresat şi jefuit la Cannes. Acesta a povestit în mediul online că a fost  atacat de două femei, la ieşirea dintr-un club, Femeile l-au urcat cu forţa într-o maşină, l-au bătut cu picioarele până a ramas inconstient, i-au luat tot ce avea de valoare, inclusiv hainele de pe el și apoi l-au abandonat într-un şanţ.

Stephan Pelger

Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, declara acesta după incident.

Cu doar câteva luni în urmă Stephan Pelger preciza că suferă de insomnie cronică și depresie:

Eu am o depresie latenta. Nu e o depresie care apare in fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucura de viata, de prieteni, de ceea ce am realizat in atatia ani, dar am momente in care cad atat de rau… Am avut aproape o saptamana in care nu am putut sa ma ridic din pat”, declara Pelger.

 

Foto: alephnews.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cetăţean pakistanez jefuit în Pitești! O persoană a fost arestată și două se află sub control judiciar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: