Cele mai importante străzi din Curtea de Argeş intră în reabilitare

de | 18.08.2022 19:00 | Curtea de Argeș, Administrație

Trei dintre cele mai intens circulate străzi din Curtea de Argeş urmează să fie reabilitate în perioada următoare, printr-o investiţie a administraţiei locale în valoare de aproape un milion de euro.

Săptămâna trecută, Primăria municipiului Curtea de Argeş a scos la licitaţie contractul de execuție a lucrărilor din cadrul proiectului care vizează reabilitarea străzilor Eroilor, Negru Vodă şi a Bulevardului Basarabilor şi aşteaptă ofertele constructorilor până cel târziu în data de 5 septembrie.

Câştigătorul va fi desemnat în urma aplicării criteriului cel mai bun raport calitate-preţ, unde preţul reprezintă 80% din punctaj, iar garanţia lucrărilor şi experienţa specialiştilor implicaţi câte 10%, bugetul alocat fiind de 4.525.996,77 lei (fără TVA). Constructorul va avea la dispoziţie doar patru luni pentru a realiza lucrările, care vor fi realizate fără întreruperea traficului pe toată lungimea traseului.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Curtea de Argeş – trei străzi vor fi reabilitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş | Primaria Curtea de Arges

Ultimele articole