Studenta criminală a fost eliberată din închisoare! Carmen Bejan a ucis și tranșat un bărbat

de | 16.02.2023 13:44 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Studenta criminală a fost eliberată din închisoare! Carmen Bejan a ucis și tranșat un bărbat

Studenta criminală din Timișoara, care în anul 2009, a ucis liderul unui clan de romi, iar apoi l-a tranșat, a fost eliberată condiționat, după 13 ani. Carmen Bejan (acum fiind în acte Carmen Șatran, după ce s-a căsătorit cu un traficant de droguri, în spatele gratiilor) avea de executat 19 ani și 8 luni de închisoare, în urma crimei, la care a participat și iubitul ei de atunci, Sergiu Florea.

Procurorul a motivat că femeia ar fi trebuit să iasă de mai multă vreme.

Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei.

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, a fost hotărârea definitivă a judecătorilor,

Crima a avut loc în căminul Universităţii de Medicină din Timişoara, acolo unde victima Trifu Schrott, un bărbatul cu care trebuia să întrețină relații intime pentru o sumă de bani, și-a găsit sfârșitul. După ce l-au ucis, Carmen Bejan și Sergiu Florea au tranșat trupul bărbatului și l-au băgat într-un geamantan, pe care l-au pus în portabajul unei mașini. Ulterior, cadavrul ar fi urmat să fie aruncat de cei doi studenți la Medicină, însă polițiștii l-au găsit.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

General argeșean – prins în afacerea măștilor vândute armatei de Pițurcă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Timiș | Timișoara

Ultimele articole