Doi studenți s-au urcat pe vagoanele unui tren să își facă poze și au fost electrocutați

de | 28.06.2023 11:02 | Știri, Eveniment, Național

Doi străini străini care studiază în Craiova s-au electrocutat, în cursul serii de marți, după ce s-au urcat pe vagoanele de marfă din triaj ca să își facă poze.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare au fost sesizaţi marți seara prin apel la 112 cu privire la faptul că, în zona Triajului CF Craiova, doi tineri s-ar fi electrocutat.

Poliţiştii au intervenit la fața locului și au identificat unul de 26 de ani, cetăţean sirian, iar al doilea de 23 de ani, cetăţean francez, ambii posesori de permis de şedere, studenţi în Craiova.

Aceștia ar fi pătruns în zona triajului, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii, fiind electrocutaţi.

Tinerii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit Antena 3 CNN.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

 

Foto News Bucuresti

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între o mașină un TIR în Argeș! Șoferul este transportat la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole